Standard side

Martinus Kosmologi

http://www.martinus.dk/da/forside/

 Martinus Kosmologi

Et evigt verdensbillede

Martinus (1890-1981) har i sit omfattende værk Det Tredje Testamente beskrevet et logisk, sammenhængende verdensbillede, som viser at alle levende væsener indgår i et levende verdensalt og tager del i en stadig evolution mod højere livsformer. Vor tids store omvæltninger og kriser er udtryk for en verdenskulturs undergang og fødslen af et nyt humant verdenssamfund. Martinus’ værk udgør en åndelig viden­skab, som giver et optimistisk livssyn og inspirerer til tolerance, næste­kærlighed og et levende gudsforhold.   Læs mere .. 
 

Besøg onlinebiblioteket

I vores web-arkiv har du adgang til mange interessante oplysninger og databaser, der vedrører Martinus' sag ogDet Tredje Testamente. Du kan bl.a. søge i historiske breve og fotos, læse i ældre numre af Kosmos, og du kan søge information om udvalgte begivenheder i Martinus' liv og Sagens historie. Det og meget mere finder du i online-biblioteket.


Det Tredje Testamente

Hovedværket består af Livets Bog i syv bind og som supplement hertil symbolbøgerne Det Evige Verdensbillede i fem bind. Hertil kommer en række andre bøger og et stort antal artikler og foredrag.

Martinus Institut

Martinus Institut har ansvaret for værkets udgivelse på alle sprog og tilbyder et omfattende kursus- og foredragsprogram. Der er ingen foreningsdannelse eller medlemskab knyttet til Martinus Kosmologi.


Symbolerne

Martinus har skabt en række kosmiske symboler, der med farver og figurer illustrerer livets evige, åndelige love og principper. Symbolerne og deres forklaring er udgivet i bogserien Det Evige Verdens­billedeDu kan se alle symbolerne her på hjemmesiden

 

Symbolerne er fysiske markeringer eller kendetegn for verdensaltets usynlige, bærende kosmiske principper og love.
(Det Evige Verdensbillede, bog 1, stk. B2)

| Svar

Nyeste kommentarer

18.11 | 20:03

Hei. Artig at du likte dette, takk Dere kvinner har vel en sterkere Intuisjon enn oss menn og er flinke til føle hva som stemmer

18.11 | 03:51

Hei
Dette var helt fantastisk og omfattende lesning.Jeg er over gjennomsnittet interessert i helse " sannheter" da jeg har arbeidet i off.helsev.i ca.30 å.

30.01 | 22:19

Flink du :)

16.01 | 13:27

Herlig (Y)